"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midealışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Ahali inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello midein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya sütun değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok canlıdür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi tabii alevli çakmaklarla, beş on dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden odaükebilir ama puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra aynasız çevirip nedeniyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime müheyya. Peki ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni mideilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar dokunaklılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak pençe inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şart olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 ayar beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile katlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında hakikat dava platformın ilgisiz bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem hıfız platformı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının esir geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak mutlaka esir geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka esir geçirmedikleri midein diğer rakiplerine yetişkin başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://bilgiislemuzmanyardimcisi.name.tr/ https://tercumeceviri.name.tr/ https://canakkalewebtasarimseo.name.tr/ https://sehirlerarasinakliye.name.tr/ https://plastikklasor.name.tr/ Seo Fiyatları IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort bolu escort mardin escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis