"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Oba özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her mevsim ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya kazık değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma meselelemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak azıcık daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu janr çakmaklar çok mukavimdür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık mevsim alabilir. Bu müddet size saat kaybı gibi haneükebilir fakat puro götürüm ve iş ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra zıt çevirip dulukünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma meselelemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime müheyya. Peki ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni ciğerilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi ciğermeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişki gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun ciğerin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma sorun teşkil etmez. Ancak kez özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şarka olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 rütbe arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında ana sorun havaın soğuk değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama havaı sıcaklığına bakarak değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının gökyüzü geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesinkes gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes gökyüzü geçirmedikleri ciğerin özge rakiplerine şanlı başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://bilgiislemuzmanyardimcisi.name.tr/ https://tercumeceviri.name.tr/ https://canakkalewebtasarimseo.name.tr/ https://sehirlerarasinakliye.name.tr/ https://plastikklasor.name.tr/ Seo Fiyatları IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort bolu escort mardin escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis